Üdvözöljük cégünk weboldalán !Rólunk

Cégünk több mint 10 éve tevékenykedik az építőiparban. Korábban egyéni vállalkozások konzorciumaként, majd 2009-tol a piaci igényekhez igazodva társas vállalkozásként folytatva a munkát.


2009-ben és 2010-ben is pályázati úton folyamatosan fejlesztettük eszközállományunkat, hogy megrendelőinket a lehető leggyorsabban és a legjobb minőségben tudjuk kiszolgálni.


 Óvjuk környezetünket !

A környezetbarát építőanyagok és kivitelezési módszerek manapság már nem elérhetetlen vágyálmok, némi utánajárással a hagyományos technológiákkal megegyező áron is elérhetőek.


A leghatékonyabb költségcsökkentést a házunk, lakásunk korszeru hőszigetelésével érhetjük el, ami nem csak a falak"becsomagolásából" áll. Egy korrekt hőszigetelés komplett rendszert alkot, ami tartalmazza a falak szakszerű hőszigetelését, a modern nyílászárók légmentes beépítését, valamint a födém résmentes hőszigetelését.


A komplett rendszer kivitelezése ritkán fér bele egy átlagos magyar család financiális keretébe, ám ezeket nem szükséges egyszerre megoldani, lépésenként is felépíthető a rendszer. A legtöbb hő a fizika törvényei alapján felfelé szökik el, így érdemes a födém szigetelést megvalósítani mielőbb. Természetesen a rosszul záródó nyílászárókon áramlik be a hideg levegő így azok állapotától függoen érdemes lehet azokat cserélni először.


Mi a körbnyezetbarát Cellulóz szigetelést javasoljuk höszigetelésként az egész házra, melyről bővebben itt olvashat.


 Hőkép

Ma már az országban bárhol elérhető a hőkamerás elemzés, mely a későbbiekben bevezetendő ingatlan energiaosztályozásnak (ingatlan zöldkártya) is alapjául szolgál. Új ingatlan vásárlásakor, vagy régebben épült házunkon is érdemes elvégeztetni ilyen vizsgálatot, mert ez az eljárás fényt deríthet a rejtett hibákra és adott esetben a megoldással rengeteg pénzt spórolhatunk meg a fűtési-hűtési energia költségben.
Hírek :

 

[2011.01.12]

Megújult a honlapunk !

 

[2010.11.01]

 

Elindítottuk a Panel Programot, mely panellakások hő-ill. hangszigetelését szolgálja, akár előnyös hitelkonstrukcióval is elérhető!

 

[2010.09.02]

 

Együttműködési megállapodásra jutottunk a Finn Fibratus Vállalatcsoporttal.

 

 

Google